Lediga jobb

Lediga jobb

Intresserad av att jobba på Luna?


Vi söker nu flera handledare till både barnskyddsenheten och till öppenvården.

Inom all Lunas verksamhet värdesätter vi ett positivt synsätt. Vi arbetar resursförstärkande och vill belysa och förstärka det positiva.

Vi söker dig som har en lämplig utbildning inom social- eller hälsovård (närvårdare, socionom, sjukskötare eller liknande). Vi värdesätter att du arbetat med barn tidigare, liksom arbete inom vården. Tidigare erfarenhet av barnskydd är en merit, men inget måste. Vid Luna finns utrymme att lära sig, utvecklas och få stöd av sina kollegor och förmän. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet i valet av nya medarbetare.

Vid Luna finns möjligheten att vara med och påverka och din åsikt värderas. Vi anser att en personalgrupp som mår bra gör ett bra arbete och därför värderas personalens välmående högt. Eftersom du själv fungerar som arbetsverktyg så är det naturligt att du även använder dig av dina egna intressen och kompetenser i arbetet. Trots att du behöver ha en viss del av initiativförmåga anser vi på Luna att ensam inte är stark och därför betonar vi vikten av samarbete och team-work.

Som handledare fungerar du som en trygg vuxen för barn och unga med olika utmaningar. Du är delaktig i barnens vardag och tillsammans med teamet stöder vi barnen att utvecklas enligt de individuella målsättningarna. Tillsammans skapar vi fungerande rutiner och strukturer i vardagen för att stärka barnets välmående. Du finns där för barnet både i medgång och motgång, du kan både ställa upp med ett lyssnande öra och kan även handleda i situationer där det behövs. Arbetet handlar i grunden om att kunna möta olika människor i olika situationer. Du behöver vara villig att jobba främst kvällar, nätter och helger.

Som anställd på Luna har du förmåner som olycksfallsförsäkring för fritiden, motionssedlar och kontinuerlig arbetshandledning. På Luna finns också möjligheten till fortbildning och kurser. Vi ser gärna att vår personal utökar sina kompetenser och ditt eget intresse styr utvecklingsmöjligheterna. Vi önskar att du vill jobba minst 75%. Förutom tillsvidaretjänster finns även möjlighet till kortare tidsbundna avtal (6-12 månader). Arbetet inleds enligt överenskommelse. Tvåspråkighet räknas som en merit.

Luna Familjecenter producerar privata socialservicetjänster i Jakobstad med omnejd. Vi jobbar förebyggande och i ett tidigt skede.

Som redan nämnts söker vi nu nya medarbetare både till barnskyddsenheten och öppenvården. Under en eventuell intervju diskuterar vi hur vi på Luna Familjecenter bäst kunde ta till vara på just dina styrkor och färdigheter. Du behöver alltså inte ha ett specifikt jobb i sikte, utan det räcker med att du är intresserad av att jobba som handledare här med oss på Luna!

Ifall du är intresserad av att prova på ett givande, utvecklande och betydelsefullt arbete – tveka inte att ta kontakt, så kanske vi ses över en kopp kaffe!

Sänd din ansökan och ditt CV till kim.ojalammi(a)lunafamiljecenter.fi