Lediga jobb

Lediga jobb

Intresserad av att jobba på Luna?


Som handledare på Luna kan du antingen jobba på vår barnskyddsenhet, inom familjerehabilitering eller på vår enhet för periodiskt stöd för minderåriga barn. Vi erbjuder även andra förebyggande tjänster så som familjearbete och stödverksamhet. Våra nuvarande enheter finns i Jakobstad, men hösten 2023 kommer vi även att starta en ny enhet i Munsala.

Lunas verksamhet utvecklas och vi söker fler handledare till våra team. Vi önskar anställa handledare som har utbildning och arbetserfarenhet inom social- eller hälsovårdsbranschen (ex. närvårdare, socionom eller sjukskötare). Vi är även intresserade att anställa handledare med annan lämplig utbildning på högskolenivå, universitet eller övrig relevant specialkompetens som ex. pedagog.

För att vi ska trivas tillsammans önskar vi att du är en ansvarsfull, trygg, aktiv och positiv person. Svenska är vårt främsta arbetsspråk, men bra om du även kan kommunicera på finska och engelska.

Arbetstiden som handledare är skiftesarbete. Vid planering av arbetslistor tas i mån av möjlighet personalens egna önskemål i beaktande. Övriga förmåner du har som anställd på Luna Familjecenter är kontinuerlig arbetshandledning, olycksfallsförsäkring för fritiden samt årliga motionssedlar. Vi erbjuder regelbundet tilläggsutbildningar och skolningar för vår personal.

På Luna jobbar vi med ett nära ledarskap där du har möjlighet att bidra med egna idéer och utvecklingsförslag. Har du ett intresse av att utvecklas i ditt arbete finns det på Luna utrymme att göra just det!

Är du intresserad av att jobba som handledare på Luna? Skicka gärna en fritt formulerad ansökan till info(at)lunafamiljecenter.fi alternativt skicka en intresseanmälan till 044 770 9948 så tar vi kontakt!

Intresserad av praktik?


Ta kontakt med Nora Ingman på 044 767 0478 eller nora.ingman(a)lunafamiljecenter.fi