Lediga jobb

Lediga jobb

Intresserad av att jobba på Luna?Handledare

Vi söker nu efter fler handledare till vårt team. Vi ser gärna att du är socionom, sjukskötare eller närvårdare. Du har tidigare erfarenhet av jobb med barn, unga eller familjer. Vi ser helst att du kan jobba minst 75%.

Just nu söker vi främst handledare till vår nya enhet i Munsala, men din framtida arbetsplats kan även finnas i Jakobstad.

Som handledare på Luna kan du antingen jobba på en av våra barnskyddsenheter eller inom öppenvården.

Svenska är vårt främsta arbetsspråk, men positivt om du även kan kommunicera på finska och engelska.

Arbetstiden som handledare är skiftesarbete. Tyngdpunkten ligger på kvällar, helger och nätter. Vid planering av arbetslistor tas i mån av möjlighet personalens egna önskemål i beaktande. Övriga förmåner du har som anställd på Luna Familjecenter är kontinuerlig arbetshandledning, olycksfallsförsäkring för fritiden samt årliga motionssedlar. Vi erbjuder regelbundet tilläggsutbildningar och skolningar för vår personal.

På Luna jobbar vi med ett nära ledarskap där du har möjlighet att bidra med egna idéer och utvecklingsförslag. Har du ett intresse av att utvecklas i ditt arbete finns det på Luna utrymme att göra just det!

Är du intresserad av att jobba som handledare på Luna? Skicka gärna en fritt formulerad ansökan till kim.ojalammi(at)lunafamiljecenter.fi alternativt skicka en intresseanmälan till 044 770 9948 så tar vi kontakt!

Intresserad av praktik?


Ta kontakt med Valtteri Kotanen på 044 767 0478 eller valtteri.kotanen(a)lunafamiljecenter.fi