Työpaikat

Työpaikat

REKRYTOIMME!


Luna Perhekeskus työllistää tällä hetkellä yli 30 työntekijää. Henkilökuntamme koostuu moniammatillisesta tiimistä. Meillä työskentelee mm. sosionomeja, lähihoitajia, lastenohjaajia, kehityspsykologeja ja yhteisöpedagogeja. Tuotamme paljon erilaisia sosiaalipalveluja, esim., perhekuntoutusta, tukivuorokausia, perhetyötä ja tukihenkilötoimintaa. Meillä on myös oma lastensuojeluyksikkö. Olemme hyvinvoiva ja kasvava yritys, ja uskomme tulevaisuuteen. Etsimme nyt uusia työntekijöitä kasvavaan tiimiimme.

Etsimme sinua, jolla on sopiva koulutus, ratkaisukeskeinen ja positiivinen ajattelutapa sekä osaat työskennellä tiimissä. Kokemus sosiaali- tai hoitoalalta katsotaan eduksi. Arvostamme myös ett osaat kommunikoida sekä suomeksi että ruotsiksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme meistä ja toiminnastamme lisää. Ehkä juuri sinä löydät paikkasi Luna Perhekeskuksesta!

Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä, sekä täysaikaisia että osa-aikaisia joten kannatta ottaa yhteyttä.

Perheohjaajia

Perheohjaajana voit työskennellä sekä perhekuntoutuksessa että perhetyössä.

Perhekuntoutus on palvelumuoto, jossa koko perhe muuttaa Lunan tiloihin. Työskentelemme ratkaisukeskeisesti nostamalla esiin perheen omia vahvuuksia. Autamme perheitä löytämään toimivia rutiineja ja struktuureja arjessa sekä löytämään levon ja aktiviteettien välinen tasapaino. Perhekuntoutukseen kuuluu tukikeskusteluita, sekä yksilölle että koko perheelle. Käytämme mm. seuraavia hoitomenetelmiä työssämme: Theraplay, Trappan ja Perhearviointimenetelmää.

Perhetyö on palvelu, jossa työskentelet perheen kodissa tukemalla heitä arjessa. Perhetyö kohdistuu ensisijaisesti koko perheelle, mutta tilanteen vaatiessa, työ sovelletaan niin että tuki kohdistuu enemmän lapsiin tai aikuisiin. Sinulla on suuret mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Työ on ensisijaisesti 2-vuorotyötä mutta mahdollisuus yövuoroihin löytyy.

Lähetä avoin hakemus sekä ansioluettelosi seuraavaan osoitteeseen: kim.ojalammi(at)lunafamiljecenter.fi. Lisätietoja antaa Toiminnanjohtaja Kim Ojalammi, puh.nro. 044 770 9948Ohjaajia

Ohjaajana toimit ensisijaisesti lastensuojeluyksikössämme sijoitettujen lasten ja nuorten kanssa. Olet turvallinen aikuinen, joka tukee lasten kehitystä. Työskentelemme tiimissä ratkaisukeskeisesti omaohjaajajärjestelmällä.

Yksikön ympäristö on kodinomainen. Tavoitteemme on, että yksikössä asuminen heijastaa tavallista kotia. Tukikeskustelut ovat tärkeitä, kuin myös struktuurisen arjen ylläpitäminen. Teemme yhdessä läksyt, ruuat ja osallistumme harrastuksiin. Ohjaajana lastensuojeluyksikössä työskentelet ensisijaisesti iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

Lähetä avoin hakemus sekä ansioluettelosi seuraavaan osoitteeseen: kim.ojalammi(at)lunafamiljecenter.fi. Lisätietoja antaa Toiminnanjohtaja Kim Ojalammi, puh.nro. 044 770 9948