Työpaikat

Työpaikat

Kiinnostaako työ Lunassa?


Etsimme ohjaajia, sekä lastensuojeluyksikköön että avohuollon puolelle.

Toivomme että sinulla on sosionomi-, sairaanhoitaja- tai lähihoitajakoulutus. Arvostamme että sinulla on kokemusta lasten parissa työskentelystä tai hoitoalalta. Kokemusta lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Lunalla on tilaa oppia, kehittyä ja saada tukea sekä työkavereilta että esimiehiltä.

Lunalla on mahdollista olla mukana vaikuttamassa työskentelyyn ja mielipiteesi arvostetaan. Olemme sitä mieltä, että työporukka joka voi hyvin, tekevät myös paremman työn ja siksi panostamme työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Toivomme että sinulta löytyy aloitteellisuutta, vaikka parhaat tulokset syntyvät tiimityön kautta.

Ohjaajana toimit turvallisena aikuisena lapsille ja nuorille, joilla on erilaisia haasteita. Olet osallisena lasten arjessa ja tiimityöskentelyn kautta tuetaan lapsia yksittäisten hoitosuunnitelmien mukaan. Yhdessä löydämme toimivia rutiineja ja struktuureja, jotka tukevat lasten hyvinvointia. Ihmisen kohtaaminen erilaisissa tilanteissa on työn perusta.

Kaikilla Lunan työntekijöillä on vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Muita etuja ovat esim. liikuntasetelit sekä säännöllisiä työnohjauksia. Lunalla tarjotaan lisäkoulutuksia ja sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa mihin koulutuksiin ja kursseihin haluat osallistua.

Toivomme että olet halukas työskentelemään vähintään 75%. Työn aloituspäivämäärästä voidaan sopia yhdessä. Työ on pääsääntöisesti iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Kaksikielisyys katsotaan eduksi.

Luna Perhekeskus tuottaa yksityisiä sosiaalipalveluja. Työskentelemme ennaltaehkäisevästi ja varhaisessa vaiheessa.

Kuten jo aikaisemmin mainittiin, etsimme parhaillaan uusia työntekijöitä sekä lastensuojeluyksikköön että avohuollon palveluihin. Haastattelun aikana voidaan yhdessä miettiä, missä voisimme hyödyntää taitosi parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla ei tarvitse siis olla tietty työ mielessä, vaan tässä vaiheessa riittää, että olet kiinnostunut työskentelemään ohjaajana Lunalla!

Jos haluat tehdä tärkeän ja arvokkaan työn, missä voit kehittyä – ota yhteyttä!

Avoin hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen: kim.ojalammi(a)lunafamiljecenter.fi

Etsitkö työharjoittelupaikkaa?


Ota yhteyttä: Valtteri Kotanen, 044 767 0478 tai valtteri.kotanen(a)lunafamiljecenter.fi