Tukivuorokaudet

Tukivuorokaudet

TUKIVUOROKAUDET


Tukivuorokaudet on avohuollon palvelu, joka helpottaa perheen kuormitusta ja tarjoaa lapsille virkkeellisen arjen rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Tukivuorokausiin voi sisältyä myös yöpyminen.

Asema 16 on yksikkö, jossa perheitä tuetaan tarjoamalla lapsille mahdollisuus turvalliseen ympäristönmuutokseen ja pedagogiseen tukeen. Työskentelyn tarkoituksena on tarjota jakso lapsille ja nuorille, jolloin he voivat rentoutua ja pitää hauskaa yhdessä turvallisten aikuisten kanssa.

Työskentelyn tarkoituksena on tarjota intensiivinen jakso lapsille ja nuorille, jonka aikana he voivat rentoutua ja pitää hauskaa yhdessä turvallisten aikuisten kanssa.

Lapset saavat kokea turvallisuuden tunnetta ja osallisuutta. He saavat osallistua leikkeihin, toimintaan ja arkirutiineihin omien edellytystensä mukaisesti. Oleskelu Asemalla 16 sovelletaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, arkisin ja viikonloppuisin.

"Arjen ongelmatilanteissa saat Luna Perhekeskukselta erilaisia henkilö- tai perhekohtaisia tukipalveluita, valvottuja tapaamisia, tuettuja tapaamisia ja jälkihuoltoa."

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN


Luna Perhekeskus - avohuollon tuki
Kim Ojalammi, toiminnanjohtaja
044 770 9948
kim.ojalammi(at)
lunafamiljecenter.fi

Luna Perhekeskuksen
muut palvelut


Lastensuojelu

Perhekuntoutus