Tukihenkilö

Tukihenkilö

Tukihenkilö – kuuntelee, keskustelee ja aktivoi


Luna Perhekeskuksen tukihenkilö on aikuinen, jolla on aikaa kuunnella ja keskustella nuoren kanssa. Tukihenkilötoiminta on osa Luna Perhekeskuksen avohuollon tukipalveluita.

Tukihenkilö voi esimerkiksi ohjata lasta tai nuorta, joka on jäänyt tai on jäämässä sosiaalisesti syrjään eri syistä johtuen.

Tällaisissa tilanteissa tukihenkilömme voi viedä nuoren välillä vaikkapa ratagolfia pelaamaan, ravintolaan syömään, elokuvateatteriin tai urheilutapahtumaan. Yhdessä tekemällä syntyy luottamukseen perustuva suhde lapsen kanssa. Tukihenkilömme mahdollistaa sen, että nuoren sosiaalinen elämä on monimuotoisempaa.

Aktiivisempi sosiaalinen elämä ei ole tukihenkilötoiminnan ainoa tavoite. Tukihenkilötoiminnassa neuvonta, motivointi, aktivointi ja sosiaalinen harjoitus ovat tärkeitä työkaluja myönteisen kehityksen edistämisessä.

Jokaiselle lapselle on tärkeää, että hänellä on luotettava aikuinen ihminen, jonka puoleen voi kääntyä vaikeissa tilanteissa ja jonka kanssa voi viettää aikaa tai keskustella.

"Arjen ongelmatilanteissa saat Luna Perhekeskukselta erilaisia henkilö- tai perhekohtaisia tukipalveluita, valvottuja tapaamisia, tuettuja tapaamisia ja jälkihuoltoa."

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN


Luna Perhekeskus - avohuollon tuki
Kim Ojalammi, toiminnanjohtaja
044 770 9948
kim.ojalammi(at)
lunafamiljecenter.fi

Luna Perhekeskuksen
muut palvelut


Lastensuojelu

Perhekuntoutus