Luna Perhekeskus

Lasten ja nuorten turvasatama

Luna Perhekeskus

Lasten ja nuorten turvasatama

Lapset ja nuoret ovat Luna Perhekeskuksen toiminnan keskiössä. Toimimme matalalla kynnyksellä ja ennaltaehkäisevästi – me tuemme ja löydämme yhdessä toimivia ratkaisuja.

Tuemme perheitä,
lapsia ja nuoria


Lastensuojelu, perhekuntoutus ja avohuollon tukitoimenpiteet ovat toimintamme tukipilarit. Olemme pietarsaarelainen yritys, joka tarjoaa lastensuojelun tukitoimenpiteitä koko perheen hyvinvointia ajatellen.LUNA Perhekeskus


 • LastensuojeluLastensuojelu

  Perheellä voi eri syistä johtuen olla elämäntilanne, jossa lapsen asuminen kodin ulkopuolella on paras ratkaisu ainakin väliaikaisesti. Lunan lastensuojeluyksikössä on 12 paikkaa 0–17-vuotiaille lapsille.

  Lue lisää

 • PerhekuntoutusPerhekuntoutus

  Perhekuntoutus on avohuollon palvelu, jonka aikana työskentelemme intensiivisesti arjen rutiinien, rakenteiden ja toimivien perhesuhteiden puolesta. Tarjoamme esimerkiksi tukikeskusteluita yksilö- ja perhetasolla. Keskustelemalla asioista avoimesti, tuemme perhettä löytämään voimavaroja, ilonaiheita ja yhteistä aikaa.

  Lue lisää

 • TukijaksotTukijaksot

  Ammatillinen tukijaksopalvelu on sosiaalipalvelu, joka tarjotaan aikaisessa vaiheessa. Yksi tai useampi lapsi voivat tulla tukivuorokausiin Lunan tiloihin Pietarsaaren keskustassa.

  Lue lisää

 • Avohuollon tukiAvohuollon tuki

  Luna Perhekeskus tarjoaa erilaisia avohuollon tukitoimenpiteitä. Arjen ongelmiatilanteissa kauttamme saa tukihenkilöpalveluita, tukivuorokausia, valvottuja tapaamisia, tuettuja tapaamisia ja jälkihuoltoa.

  Lue lisää


Luottamuksella
tuloksia

Luna Perhekeskus antaa tukea lapsiperheille arjen, jaksamisen, vanhemmuuden ja kasvatuksen haasteissa.

Jos perhearkeen liittyvät haasteet tuntuvat ylitsepääsemättömiltä, me tuemme. Pystymme joustamaan, jotta ongelmille saadaan paras mahdollinen ratkaisu, mahdollisimman nopeasti.

Luna Perhekeskuksessa lähdemme aina siitä, että meidän ja asiakkaidemme välille syntyy luottamus. Luottamus syntyy, kun kaikilla osapuolilla on yhteinen tahto ja tavoite. Kun luottamus on rakennettu, voimme yhdessä tehdä asioita, joiden avulla voimme tavoitella parempaa arkea.

Parempaa arkea rakentaessa tarjoamme lastensuojelu-, perhekuntoutus- ja avohuollon tukitoimenpidepalveluita kokemuksella, ammattitaidoilla ja empatialla. Koulutettu henkilökuntamme arvioi yhdessä perheiden ja sosiaalityöntekijöiden kanssa, mikä on tilanteeseen sopivin tukitoimi.

Luna on kolmekielinen perhekeskus – henkilökuntamme hallitsee molempien kotimaisten lisäksi myös englannin kielen. Mikään ongelma ei ole meille liian iso – tai pieni. Silloin kun tuntuu, että et enää yksin kykene jatkamaan, voimme yhdessä miettiä, mikä on paras tapa edetä.

"Vaikeat asiat tehdään heti, mahdottomat asiat kestävät hiukan kauemmin"

Ajankohtaista


Haluatko tietää enemmän? Ota yhteyttä!


Luna Perhekeskukseen voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin, ja ohjaamme tarvittaessa sinut oikeaan suuntaan.

044 770 9948

Katso yhteystiedot